Ruhatisztító Budapest – és otthoni ruhatisztító praktikák

Ruhatisztító Budapest 9. kerületében – ahogy a profik csinálják

Az Óceán ruhatisztító szalon minden ruhatisztító problémával kapcsolatos megoldásban rendelkezésére áll hétköznaponként és szombaton, Budapest belvárosában. Munkaruhák, öltönyök, estélyi és esküvői ruhatisztítót, folttisztítást és lakástextil tisztítást is vállalunk. Ha meg akarja spórolni a mosást, teregetést, vasalást, forduljon hozzánk bizalommal! Egyedi megbeszélés szerint irodák, cégek munkatársainak ruhatisztító feladatát is vállaljuk, el- és visszaszállítással együtt a megbeszélt címre. Minden hozzánk behozott ruha anyagát megvizsgáljuk, és a legmegfelelőbb tisztítási procedúra után kapja vissza ruháit.

Ruhatisztító Budapest

Ruhatisztító – otthoni praktikák

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy a reggeli kapkodásban leöntöttük az ingünket/blúzunkat kávéval, vagy elővigyázatlanul összerúzsoztuk kedvenc pulóverünk ujját. Nem szükséges minden alkalommal rögtön egy fantasztikus ruhatisztító Budapest szalonba rohanni minden folttal, hiszen otthon, vegytisztítás nélkül elbánhatunk ezekkel a foltokkal néhány egyszerű trükk segítségével. Legtöbbször olyan, a háztartásunkban is megtalálható dolgok segítenek az otthoni ruhatisztítóban, mint a só vagy a citromlé. Lássunk egy-két példát az otthoni folttisztításra! Csokoládé okozta folt eltávolításában legjobb barátunk a benzin, míg a kávét glicerines vagy sós vízzel szedhetjük ki legkönnyebben ruháinkból. Ha vérfoltot szeretnénk eltávolítani, kerüljük a forró víz használatát, mert az beleégeti a foltot az anyagba! Ennek a néhány trükknek az ismeretében egyszerűbb és hatékonyabb lesz az otthoni ruhatisztító. Mit tegyen, ha rúzs- vagy teafolt esett ruháján? A rúzs eltávolítására legalkalmasabb a glicerines víz és az alkohol, míg a teafoltot az alkohol és a citromlé hozza ki ruháiból. A zsírfoltos ruhát mosogatószerrel kezeljük, de ügyeljünk arra, hogy a színes mosogatószer befogja az anyagot, ezért használjunk színtelent!  A szülőknek komoly fejtörést okozhat gyermekük ruhatisztítóba, a rágó vagy fű okozta folt eltávolítása, pedig előbbihez csak egy vasalóra, utóbbihoz aludttejre vagy citromlére van csak szükségünk. Hogyan mossuk ki a vörösbor által hagyott foltot, a tinta- vagy céklafoltot? Még több otthoni ruhatisztítóval kapcsolatos tippet talál honlapunkon. Amennyiben nem találja meg a választ kérdésére, tisztítószalonunk ügyfélszolgálata rendelkezésére áll telefonon, e-mailben vagy facebook-oldalunkon minden ruhatisztító Budapest kérdésben és vegytisztítással kapcsolatos kérdésben.

öltöny tisztítás

Minőség és garancia

Amennyiben a ruhatisztító nem csupán néhány otthon is kiszedhető foltot jelent, kényes anyagról vagy nagy mennyiségről van szó, keresse fel szalonunkat, ahol több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink, prémium kategóriás tisztítóberendezéseink és az uniós előírásoknak megfelelő vegyszerek és tisztítószerek garantálják a minőséget. 2002 óta foglalkozunk vegytisztítással, ruhatisztító és bérmosással, innovatív technológiával és a legmodernebb gépekkel. Honlapunkon nyomon követheti aktuális akcióinkat, most minden függöny és lakástextília tisztításának árából 10% kedvezményt adunk, míg téli ruhái tisztítása 20%-kal olcsóbb a szezonban. Tisztítószalonunk Budapest szívében, a Lechner Ödön fasor 2. alatt található, ahol személyesen is várjuk ruhatisztító témával kapcsolatos kérdéseit, kéréseit, megrendelését. Csatlakozzon azok elégedett táborához, akik az Ocean Tisztítószalon választották!