Rólunk

Üdvözöljük Stúdiónkban!

Az Arbako Stúdió több éves tapasztalattal a háta mögött, a nyomtatott, és a digitális kiadványokban egyaránt egyedi, testre szabott és kreatív megoldásokat kínál partnerei számára.
Tevékenységi körünk kiterjed a céges arculattervezésre, katalógusok, könyvek egyéb kiadványok, hirdetések tervezésére, nyomdai előkészítésére és kivitelezésére.
Vállaljuk céges weboldalak, valamint komplex portálok megtervezését, kivitelezését, üzemeltetését.

__

Filozófiánk

Meggyőződésünk, hogy nagyon sok tényező létezik, amelyek elősegítik a jó grafikai tervet. Így egy jó tervnek tükröznie kell a céget illetve a kiadványt, amelyet bemutat. A jó terv ezenkívül legyen erős, forma, textúra, egyensúly, méret, arány, vagy ezen elemek kombinációjában. A jó terv több, mint egy különleges hatás vagy komputerizált szűrő. Erős elemek és koncepció nélkül olyan, mint egy különleges csomagolás.
A terv kialakításában értékes előnyt jelent a nyomtatás, fényképezés, animáció és a tipográfia hagyományos módjának ismerete. Ezeket ötvözve a digitális médiával meghökkentő eredményekhez jutunk. Nem a választ várjuk a technológiától, hanem eszközként használjuk azt a terv elkészítésében.
Ösztönző erőként hat ránk a kultúra, a jelenlegi irányok, trendek és a művészet. Örömet jelent számunkra a kivitelezés folyamatát végigkísérni, elejétől a végéig. Számunkra a megrendelő a legfontosabb mindenekelőtt. Ők saját ötletekkel rendelkeznek, amelyek könnyen segíthetnek a végleges megoldásban. Háttér információkkal szolgálhatnak, amelyekről könyvben nem lehet olvasni. A megrendelő mindig lényeges segítség, amelyet sohasem szabad alábecsülni.