G3 fotó stúdió és a valódi képek

Álmodtál arról, hogy fotóművész leszel? Hogy valódi műterem állhat a rendelkezésedre? Van egy jó hírünk! Az álmod valóra válhat! A fotó stúdió bérlése ma már kiváló lehetőség amatőr vagy profi fotósok számára. A G3 fotó stúdió Budapesten nemcsak eszközöket, de szakmai tanácsokat is biztosít bérlőinek. Nem kell fenntartani egy külön szobát műteremként, ha csak most kezded a fotózást. Jutányos áron, jó megközelítéssel, őrzött parkolóval vár a G3 fotó stúdió!

Lehetőség van az alapfelszerelésen túl extrák bérlésére is a fotó stúdió bérlése mellett. A fotó stúdió mellé igény szerint járhat technikusi segítség, egy olyan profi kolléga, aki segít beállítani a fényeket és a háttereket. Lehet eleve épített háttereket is használni, melyeket kiegészíti a fotó stúdió számítógép által generált háttere. Ha épített hátteret választunk, az utómunkára nincs túl nagy szükségünk, hiszen a háttér teljesen készen van.

Miért jó a fotó stúdió?

Fotó stúdió berendezése

A modern műteremben tehát nem a modell ismerete a legfontosabb elsősorban, hanem a használandó eszközök ismerete. A fényképészetet lehet úgy művelni, hogy minél több és modernebb eszközt felhalmozunk, csak modern fotó stúdió a munkánk helye. Van azonban lehetőségünk arra is, hogy egy egyszerűbb technikával, olcsóbb lencsékkel szép képeket készítsünk. Ehhez az kell, hogy legyen kreativitásunk és jó szemünk ahhoz, hogy milyen fényviszonyok vannak, milyen szögből fotózunk, és mit szeretnénk közölni a képpel. Fotó stúdiónkban két műterem áll rendelkezésére, különböző fényviszonyokkal.

A fotó stúdió kiválóan alkalmas ünnepi fotósorozatok készítésére, családi képek fotózására. Akár születésnapra, karácsonyra is adhatjuk a műterem bérlését családtagunknak. Ha van olyan ember a családban, aki szeret modellt állni és olyan is található, aki szívesen fotóz, remek lehetőség egy műterem bérlése. Már egy óra kifizetése megéri, hiszen ez idő alatt is sok csodás kép készül a műterem fényeinél. A háttér változtatásával természetes képeket készíthetünk, nem kell aggódni, hogy rossz minőségű, mű képek készülnek. Az igényes műterem két szobával is készül a vendégeinek: Egy nagy, tágas, üvegezett szoba, lehetőleg valahol a tetőtérben, ahova bejut a természetes fény, és egy speciális szoba, ahol lehet természetes fénnyel is fotózni, de lehet teljes vagy részleges elsötétítést kérni. Így van ez nálunk is. Ezenkívül klipforgatásra vagy szereplőválogatásra is alkalmas fotó stúdió a G3.

Profi fotózás: fotó stúdió

Neked is való a fotó stúdió bérlés?

Hagyjuk el tehát előítéleteinket a műterem bérlése során, nem mű, túl sok javítást igénylő nyers fotókat kapunk, hanem jól előkészített és megalapozott képeket. Amatőrként is megéri kipróbálni a fotó stúdió lehetőségeit, kipróbálni milyen lehet a modellfotózás, a profi fényképészet. Egy órás fotó stúdió használat során megtapasztaljuk, hogy van-e kedvünk tökéletesíteni hobbinkat, esetleg komolyabb tanulmányokba belefogni.

Ha csak a szórakozás kedvéért döntünk amellett, hogy kipróbáljuk a professzionális körülményeket, akkor is vágjunk bele, mert cégünk arra törekszik, hogy minél jobb szolgáltatást nyújtson. Bátorítjuk a kezdőket, szakmai támogatást nyújtunk a haladó fotósoknak és nem utolsó sorban segítünk a modellek beállításában is, hogy a bérelt idő után minél több minőségi képet vihessen haza a kedves ügyfél. További információkért keressen minket e-mailben (g3studiobp@gmail.com) vagy telefonon (0036209286640), illetve Facebookon is megtalálja stúdiónkat!